Na počátku byla ODVAHA
Od one man show...
Když jsem v roce 2017 pověsil na hřebík práci v kanceláři, netušil jsem, že moje pokusy s croblihou budou mít obrovský úspěch.
Sociální sítě a osobní doporučení těch, co ji ochutnali udělaly svoje a crobliha začala dobývat českou gastro scénu. Od doby, kdy jsem vstával ve dvě ráno, připravoval těsto, smažil, zdobil, a pak i sám prodával uplynulo už dost času. Potkal jsem skvělé lidi a nastal čas se rozrůstat.
...po skvělý tým
V současné době najdete croblihu ve čtyřech provozovnách v Praze.
Srdcovou záležitostí byla první pobočka na Bělehradské, kde jsem začínal takzvaně od píky. Druhá pobočka v Purkyňove ulici byla prvním pokusem o expanzi a povedla se nad očekávání dobře. Následovala Pobočka v Dejvicích a na Florenci.