Na počátku byla ODVAHA

Od one man show...

Když jsem v roce 2017 pověsil na hřebík práci v kanceláři, netušil jsem, že moje pokusy s croblihou budou mít obrovský úspěch.

Sociální sítě a osobní doporučení těch, co ji ochutnali udělaly svoje a crobliha začala dobývat českou gastro scénu. Od doby, kdy jsem vstával ve dvě ráno, připravoval těsto, smažil, zdobil, a pak i sám prodával uplynulo už dost času. Potkal jsem skvělé lidi a nastal čas se rozrůstat.

...po skvělý tým

V současné době najdete croblihu ve čtyřech provozovnách a chystáme se i do zahraničí.

Srdcovou záležitostí byla první pobočka na Bělehradské, kde jsem začínal takzvaně od píky. Druhá pobočka v Purkyňove ulici byla prvním pokusem o expanzi a povedla se nad očekávání dobře. Následovala Pobočka v Dejvicích, spolu s kontejnerem na Manifesto Anděl.